Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φε

Ανέβηκε το γολγοθά αλλά λυτρώθηκε λίγες μέρες πριν το Πάσχα ο παππούς Χρύσανθος, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι» την οποία και παρακολουθεί συνέχεια όπως είπε, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Δύο μήνες ήταν μέσα στη φυλακή και η κάθε μέρα σύμφωνα με τον ίδιο ήταν χρόνος.

Ο παππούς Χρύσανθος, αντιμετωπίζει και διάφορα προβλήματα υγείας, ωστόσο σημείωσε πως, δεν έχει κανένα παράπονο αφού όποτε χρειαζόταν γιατρό, οι άνθρωποι εκεί τον μετέφεραν αμέσως.

Αναφορικά με τις στιγμές αβεβαιότητας, «τα ναι και τα όχι με την προεδρική χάρη» είπε χαρακτηριστικά, «περίμενα με αγωνία διότι δεν ήμουν σίγουρος, δεν είχα καμία ελπίδα».

«Μέχρι χθες που βγήκα από τη φυλακή δεν το πίστευα», ανέφερε.

Επιστροφή στην καθημερινότητα του, στη ρουτίνα του, με πρώτη του επιθυμία, να πάει στα περβόλια του να δει τα ζώα του, να δει πως ζουν και τι χρειάζονται.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», μίλησε και ο γιος του κ. Χρυσάνθου, Γιαννάκης.

«Νιώθαμε την αβεβαιότητα όταν ήταν ο πατέρας μου μέσα στο κελί, με λίγη επικοινωνία και με τα προβλήματα υγείας που είχε ήμασταν συνέχεια σε ένταση», είπε.

Ο κ. Γιαννάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα.

«Τα μηνύματα που πέρναμε ήταν φανταστικά, κάτι απρόσμενο για εμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Εισαγγελέα και Βοηθό Εισαγγελέα.» ανέφερε