Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κυθ

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, αλλά και τον επικείμενο γάμο του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, σχολίασε για αυτό: «Όταν το ριάλιτι δεν είναι έξυπνο, κουράζει. Η φετινή είναι η πιο χαζή χρονιά του Survivor».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media με την Βρισηίδα Ανδριώτου να δοκιμάζει νυφικά.

«Μας κάλεσε η φίλη μου, η Μαρία, που οργανώνει γάμους για να δοκιμάσει κάποια νυφικά που έφερε. Ήθελε εμάς δίπλα της, οπότε πήγαμε εκεί, τα είδε και τα δοκίμασε η Βρισηίδα για να δει πώς γίνεται μια πρόβα νυφικού», ανέφερε.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να παντρευτούν, αλλά και το πώς θα ήθελε να είναι ο γάμος τους, είπε: «Πριν την πρόβα νυφικού, προηγείται μια πρόταση γάμου. Οπότε ας γίνει πρώτα η πρόταση γάμου, να σας καλέσω, να είστε όλοι εκεί και μετά, να πάμε και στην πρόβα νυφικού».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Θέλω να καλέσω όλο το Κερατσίνι, να κλείσω την πλατεία, να καλέσω και τον Τριαντάφυλλο να τραγουδήσει και να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι. Αν συμφωνήσει κι η Βρισηίδα, αυτό είναι το όνειρό μου».


Πηγή: protothema.gr