Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας και δημοσιογράφος Γιώργος Ηλιάδης. Την είδηση έκανε γνωστή ο γαμπρός του, Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας Κώνσταντίνος Γιωρκάτζης, γράφοντας «καλό παράδεισο αγαπημένε μου πεθερέ». Το δικό του μήνυμα για τον Κόκο Ηλιάδη έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος τον χαρακτήρισε ευγενή, καλλιεργημένο και με ήθος. Θλίψη εκφράζει και το Δημοκρατικό Κόμμα μέσω ανακοίνωσής του.

Ο Κόκος Ηλιάδης είχε δύο παιδιά, τον Ηλία και την Ελένη.

Ο Γιώργος Ηλιάδης, ήταν ένας εκ των στενών συνεργατών του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ανέβασε την τελευταία φωτογραφία του Γιώργου Ηλιάδη με τα εγγόνια του

Αρθρογραφούσε για πολλά χρόνια και διετέλεσε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και του «Εθνικού Κήρυκα».

Διατηρούσε επίσης εκπομπές πολιτικού και ιστορικού περιεχομένου στο ΡΙΚ.

Ο Γιώργος Ηλιάδης υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

Το μήνυμα του προέδρου Χριστοδουλίδη

Είναι με μεγάλη θλίψη που πληροφορήθηκα την είδηση για τον θάνατο του αγαπητού φίλου Γιώργου Ηλιάδη.

Ο Γιώργος Ηλιάδης υπήρξε σε όλη του τη ζωή, εκτός από δημοσιογράφος που άφησε το αποτύπωμα του, και ένας ενεργός πολίτης, ευγενής και καλλιεργημένος, με ήθος άνθρωπος, διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Είχα τη χαρά να συνεργαστώ, ως νεαρός διπλωμάτης, μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Υπουργείο Εξωτερικών και να διαπιστώσω το εξαίρετο του χαρακτήρα του και τις αρετές του.

Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του.

Εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος. 

ΔΗΚΟ: Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιώργο Ηλιάδη

Με ανείπωτη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί για την απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου (Κόκου) Ηλιάδη.

Ο εκλιπών ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και μια αστείρευτη πηγή σοφίας, καλοσύνης και γενναιοδωρίας. Η απουσία του αφήνει ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας.

Η ηγεσία, τα στελέχη και οι αξιωματούχοι του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ηλιάδη με την υπόσχεση ότι θα κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του και ότι θα τιμήσουμε τις παρακαταθήκες του.

Αιωνία του η μνήμη και Καλό παράδεισο!