Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο με τον καιρό να είναι κυρίως αίθριος παρόλο που θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από την Πέμπτη θα αιωρείται σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη ενώ μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά, στα νότια και πιθανόν στα νοτιοδυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης, αλλά στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα δυτικά παράλια ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί προοδευτικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευμα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Από την Πέμπτη, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση, για να βρεθεί κοντά στις μέσες τιμές της εποχής.