Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τρεις επιθέσεις σε ένα βράδυ προέκυψαν τα ξημερώματα της Τρίτης. Έδειραν και έκλεψαν δύο μοτοσικλετιστές και εναν ποδηλάτη.

Συγκεκριμένα η πρώτη επίθεση έγινε εναντίον 37χρονου στη Μέσα Γειτονιά όπου τέσσερα πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες και φορούσαν μαύρα ρούχα με κουκούλες τον προσέγγισαν ενώ οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του.

Αφού τον προσέγγισαν, αμέσως του επιτέθηκαν με πυροσβεστήρα προς το πρόσωπό του και αφού έπεσε στο έδαφος τον κτύπησαν στο μάτι και στον δεξιό ώμο. Ακολούθως του έκλεψαν την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε αξίας, 2500 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο αξίας 100 ευρώ και 300 ευρώ μετρητά.

Μετά από μισή ώρα περίπου σε άλλη περιοχή της Λεμεσού, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του 23χρονος, και πάλι τέσσερα πρόσωπα τον προσέγγισαν και με τον ίδιο τρόπο τον έριξαν στο έδαφος, τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του με γροθιές και με τον πυροσβεστήρα. Από τον 23χρονο έκλεψαν την μοτοσικλέτρα, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 250 ευρώ και 300 ευρώ μετρητά και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Στη συνέχεια γύρω στις 3:45 το πρωί δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα επιτέθηκαν σε ποδηλάτη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τις πιο πάνω περιπτώσεις. Από αυτόν έκλεψαν μια τσάντα ώμου όπου μέσα είχε δύο τραπεζικές κάρτες και την ταυτότητα εγγραφής αλλοδαπού.

Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία, εντοπίστηκε στη Μέσα Γειτονιά μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα των οποίων η εμφάνιση ανταποκρινόταν πλήρως με την περιγραφή που δόθηκε από τα θύματα της ληστείας.

Ακολούθησε καταδίωξη από τα πιο πάνω περίπολα και οι επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας με σκοπό να διαφύγουν των περιπολικών, έπεσαν κάτω από την μοτοσυκλέτα και άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν της σύλληψης τους.

Στη συνέχεια αφού ακολουθήθηκε από αστυνομικό ένας εκ των επιβαινόντων, ανεκόπη ενώ το άλλο πρόσωπο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του τηλέφωνο αξίας 1500 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις ενώ συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και μεταφέρθηκε στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού όπου και τέθηκε υπό κράτηση. Πρόκειται για 19χρονο, γνωστό πρόσωπο στην αστυνομία.

Νωρίς το πρωί, και συγκεκριμένα στις 6:30, εντοπίστηκε η μία από τις κλαπείσες μοτοσυκλέτες και τέθηκε υπό φρούρηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση