Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΦΟΝΙΚΟ

Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη ελληνοκύπριου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιξε πυρ εναντίον άλλου ελληνοκύπριου στην Ορμήδεια της Επαρχία Λάρνακας γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης. Η σκηνή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτυλίχθηκε έξω από βαφείο αυτοκίνητων σε απομονωμένο σημείο.

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε ένας από τους δύο άνδρες, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε βαφείο αυτοκινήτων έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις η Αστυνομία των Βάσεων διερευνά υπόθεση δολοφονίας η οποία καταγγέλθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ σε εργαστήριο λίγο έξω από την Ορμήδεια.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων και εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Ο νεκρός δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί και οι αστυνομικοί των Βάσεων αναζητούν τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου αναφορικά με την υπόθεση.

Άγνωστο αποτελεί ακόμα το ποιος κάλεσε τις αρχές.

Οι πληροφορίες θέλουν τους δύο ελληνοκύπριους να συναντιούνται στο συγκεκριμένο σημείο για να λύσουν διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού έγινε ανταλλαγή πυρών με το ένα πρόσωπο να πέφτει νεκρό με τραύμα στο κεφάλι.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή με τις αρχές τόσο των Βρετανικών Βάσεων όσο και της Αστυνομίας Κύπρου, να σαρώνουν τις γύρω περιοχές για εντοπισμό του. Άγνωστο παραμένει ακόμα εάν ήταν με αυτοκίνητο και αν είχε συνεργούς.

Πάντως, ο δράστης φαίνεται να είναι οπλισμένος, με πυροβόλο όπλο. Ο δρόμος προς Ξυλοφάγου έχει κλείσει με σκοπό τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν ο δράστης να είναι τραυματισμένος από την ανταλλαγή πυρών.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν κάποιες οικονομικές διαφορές ενώ ο δράστης φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης του βαφείου.

φονος
φονος
φονος
ορμηδεια