Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυ

Στη σύλληψη των πέντε καταζητούμενων για την άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό, προχώρησαν πριν από λίγο οι αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων είχαν δοθεί στην δημοσιότητα νωρίτερα, παραδόθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας το απόγευμα του Σαββάτου. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στην πρωτεύουσα και έθεσαν τους πέντε ύποπτους υπό κράτηση. 

Οι αρχές διερευνούν υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μαχαιροφορίας, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 27 Ιουνίου, 2024 στη Λεμεσό.

Το χρονικό της συμπλοκής 

Γύρω στις 21:15 το βράδυ της Πέμπτης οι αρχές έλαβαν πληροφορία για συμπλοκή 50 αλλοδαπών στη λεωφόρο Βασιλέως Παύλου.  

Άμεσα στο σημείο σπεύδουν μέλη της Αστυνομίας, ενώ στη θέα των αστυνομικών οι εμπλεκόμενοι τρέπονται σε φυγή.

Από μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν διαπιστώθηκε ότι περί τα 30 άτομα, μέλη οικογένειας από τη Συρία, κρατώντας λοστούς και ξύλα, επιτέθηκαν σε μέλη άλλης οικογένειας, επίσης από τη Συρία, προκαλώντας ζημιές σε έξι οχήματά της.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν 43χρονος και 29χρονος, οι οποίοι μετέβησαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, ο πρώτος φέρει διάσειση και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο δεύτερος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε.